Të gjitha kategoritë

Profili i kompanisë

Kompania Shantou Changjia është një nga eksportuesit kryesorë të tekstilit dhe veshjeve në Shantou. E themeluar në vitin 1998, ajo është e specializuar në prodhimin dhe eksportin e të brendshmeve për burra dhe gra dhe i shet ato në të gjithë botën. Aktualisht kompania jonë prodhon një sërë të brendshmesh të ndryshme për femra, duke përfshirë: sytjena, pantallona të shkurtra, tanga, xhama, pantallona të shkurtra, korse, kostume, seri mbathjesh, produktet janë të prera dhe qepura, pa tegela dhe të lidhura, etj. Të brendshme për meshkuj: boksiere, pantallona të shkurtra, veshje funksionale. Veshjet e gjumit dhe veshjet e rastësishme janë gjithashtu produktet tona kryesore.

Si një ndërmarrje e angazhuar në tregtinë e jashtme dhe eksportin për shumë vite, kompania jonë përpiqet të zhvillojë produkte të reja me avantazhet e fabrikave të veta, dhe shton elementë të rinj në produktet origjinale për të mbajtur ritmin me tendencat e modës.

Për të siguruar shpërndarjen e përpiktë dhe cilësinë e produktit, kompania jonë ka formuluar një sistem të plotë dhe të pjekur të menaxhimit të cilësisë dhe e ka zbatuar atë në mënyrë rigoroze.

Në 25 vitet e fundit, kompania jonë ka krijuar marrëdhënie të qëndrueshme tregtare me shumë klientë në të gjithë botën dhe vëllimi i tregtisë po rritet në mënyrë të qëndrueshme. Kompania jonë ka dy nën-fabrika në pronësi të plotë me një kapacitet prodhimi vjetor prej 8 milionë copë të produkteve të brendshme. Në këtë rajon, ne kemi krijuar një marrëdhënie të ngushtë ofertë-kërkesë me shumë prodhues për t'u ofruar klientëve çmime më konkurruese.

Ne sinqerisht shpresojmë të krijojmë një marrëdhënie tregtare të favorshme me miqtë brenda dhe jashtë vendit, le të punojmë së bashku dorë për dore!

Kategoritë e nxehta