Të gjitha kategoritë

Mësoni Rreth Kompanisë Tonë

Mësoni Rreth Kompanisë Tonë
Rreth ChangJia

Kompania Shantou Changjia është një nga eksportuesit kryesorë të tekstilit dhe veshjeve në Shantou. E themeluar në vitin 1998, ajo është e specializuar në prodhimin dhe eksportin e të brendshmeve për meshkuj dhe femra dhe i shet ato në të gjithë botën. Aktualisht, kompania jonë prodhon një sërë të brendshmesh të ndryshme për femra, duke përfshirë: sutjena, pantallona të shkurtra, tanga, xhama, pantallona të shkurtra, korse. , kostume trupore, seri mbathjesh, produktet janë të prera dhe qepura, sende pa tegela dhe të lidhura, etj. Të brendshme për meshkuj: boksiere, pantallona të shkurtra, veshje funksionale. Veshjet e gjumit dhe veshjet e rastësishme janë gjithashtu produktet tona kryesore.

Si një ndërmarrje e angazhuar në tregtinë e jashtme dhe eksportin për shumë vite, kompania jonë përpiqet të zhvillojë produkte të reja me avantazhet e fabrikave të veta, dhe shton elementë të rinj në produktet origjinale për të mbajtur ritmin me tendencat e modës.

Video Lejoni të dini më shumë rreth nesh!

Video Lejoni të dini më shumë rreth nesh!
luaj

Features produktit

Që në fillim synohej të prodhohej cilësia më e mirë me teknologjinë më të avancuar.

Produkte me cilësi të lartë

Ne jemi të specializuar në prodhimin e të brendshmeve dhe veshjeve të formës superiore dhe të shëndetshme për klientët në të gjithë botën.

Certifikata e marrë

Ne kemi kaluar certifikatat ISO 9001 dhe BSCI.

Certifikata 1
Certifikata 2
Certifikata 3
Misioni ynë është të prodhojmë cilësinë më të mirë për çmimet më të mira
Misioni ynë është të prodhojmë
Cilësia më e mirë për Çmimet më të mira

Në 25 vitet e fundit, kompania jonë ka krijuar marrëdhënie të qëndrueshme tregtare me shumë klientë në të gjithë botën dhe vëllimi i tregtisë po rritet në mënyrë të qëndrueshme. Kompania jonë ka dy nën-fabrika në pronësi të plotë me një kapacitet prodhimi vjetor prej 8 milionë copë të produkteve të brendshme. Në këtë rajon, ne kemi krijuar një marrëdhënie të ngushtë ofertë-kërkesë me shumë prodhues për t'u ofruar klientëve çmime më konkurruese.
Ne sinqerisht shpresojmë të krijojmë një marrëdhënie tregtare të favorshme me miqtë brenda dhe jashtë vendit, le të punojmë së bashku dorë për dore!

Keni një pyetje në mendje? Na lejoni t'ju ndihmojmë

Kategoritë e nxehta